Hlavní obsah

Rocková diva Jana Kratochvílová vystoupí v brněnském klubu Faval

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Málokdo z milovníků kvalitní domácí rockové muziky nezná její písničky jako V stínu kapradiny, Copánky, Publikum tvé jsem já nebo Archanděl spásy. Stále hudebně aktivní zlínská rodačka Jana Kratochvílová své nejnovější hudební a duchovní směrování definuje jako písničky Světla a Lásky.

Foto: Petr Hejna
Článek

Vynikající a hlasově nezaměnitelná rocková zpěvačka Jana Kratochvílová žije od roku 1983 trvale v emigraci v Anglii. Nyní se chystá do své rodné domoviny krátce před vánočními svátky přinést poselství lásky a žití v pravdě "New Codes" ve formě své živé hudební tvorby. Jana posluchačům kromě kvalitní hudby nabídne i nevšední zážitky i myšlenky, které prý budou určitě tak silné a krásné, že zboří veškeré iluze našich všedních dní.

Jana vystoupí s kapelou Illuminatica plnou prvotřídních muzikantů - bubeník Jiří Hrubeš (Pražský výběr, Žlutý pes, Jana Koubková, Marsyas, Expanze...), kytarista Zdeněk Juračka (Žlutý pes, Tango, George & Beatovens, Rebels, Vítkovo kvarteto...), baskytaristé Luboš Kaštánek a Poky.

Koncert se uskuteční 20. prosince od 20.30 hodin v klubu Faval - music circus, Křížkovského 22, Brno.

Reklama

Výběr článků

Načítám