Hlavní obsah

Riki Massini Trio rozsvítí Bluesový večírek v otrokovické Besedě

Novinky, Robert Rohál

V úterý 11. září proběhne v otrokovické Besedě Bluesový večírek, na němž vystoupí slavná italská bluesová kapela Riki Massini Trio. Očekávaný koncert zahájí v roli předskokana zlínská skupina Filip Vítů Trio.

Foto: archiv autora

Riki Massini.

Článek

Jeden z nejlepších italských bluesmanů své generace přijíždí poprvé do Česko-Slovenska! Riki Massini je spoluhráčem například Clive Bunkera (zakládající bubeník Jethro Tull); hrál ale také s mnoha dalšími (G. Pickford Hopkins, Lousiana Red, Tommy Emmanuel, Graham Walker, Glenn Cornick).

Jeho skvělá kapela vystupovala na nejdůležitějších festivalech; minulý rok byl Riki Massini pozván jako „italský zástupce“ na Chicago Blues Festival, kde koncertoval s legendou Fernando Jonesem v Grant Parku Jackson & Columbus, což je pravděpodobně nejvýznamnější bluesový festival na světě.

Riki Massini s kapelou otevíral show pro nesčetné množství velikánů, jako jsou Joe Cocker, Jethro Tull, Joe Bonamassa, Scott Henderson, Mick Taylor a mnoho dalších.

Začátek otrokovického koncertu, který pořádá Kaboo Agency s. r. o. ve spolupráci s otrokovickou Besedou, je v 19 hodin.

Vstupenky v předprodeji v pokladně Otrokovické BESEDY nebo: http://www.otrokovickabeseda.cz/event/247607/riki-massini-trio

Reklama

Výběr článků

Načítám