Hlavní obsah

Richard Müller zavítá do Plzně

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejposlouchanějších slovenských interpretů, Richard Müller, slaví v letošním roce fenomenální úspěch. Svůj návrat na hudební scénu, ve který už málokterý fanoušek doufal, završil zpěvák v pátek 26. listopadu, kdy se stal slovenským Zlatým slavíkem.

Foto: archiv autora - převzato z www.muller.sk

V neděli 5. prosince se chystá Richard Müller se svým koncertním turné Potichu Tour do plzeňského domu kultury Inwest.

Článek

Když Müller ohlásil před několika lety definitivní konec své kariéry, byl to pro jeho rozsáhlé fanouškovské spektrum citelný zásah. O to více byl jeho návrat na hudební nebe žádanější. O popularitě charizmatického zpěváka svědčí mimo jiné dlouho dopředu vyprodané koncerty a obliba alba , které Müller představil hudební veřejnosti na jaře tohoto roku.

Se svým koncertním turné objel Richard Müller již celou řadu slovenských i českých měst. V neděli  5. prosince se chystá se svým koncertním turné Potichu Tour zavítat do plzeňského domu kultury Inwest. Zde od 20. hodin naservíruje svým posluchačům nejen ty největší hudební lahůdky své kariéry, ale i počiny nedávné a vesměs nové.

Posluchači se mohou těšit na bezpochyby jedinečný koncertní zážitek s unikátní atmosférou tolik typickou pro Müllerovu tvorbu a veřejná vystoupení. Potichu Tour je výjimečné právě svojí komorní atmosférou a místy až šansonovým charakterem.  

Po koncertu v Plzni zamíří Potichu Tour dále například do Prahy, Ostravy nebo Brna.

Reklama

Výběr článků

Načítám