Hlavní obsah

Žáci se utkali v badmintonových kláních

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Družstvo Severních Čech badmintonistů věkové kategorie U11 se výborně prezentovalo o víkendu 19. - 20. října na celostátním turnaji regionálních výběrů Czech Talent Český Krumlov. Přesto to na prvenství nestačilo, ve finále se tak rozhodovalo mezi Prahou a Severní Moravou.

Foto: BK TJ Baník Most

Czech Talent Český Krumlov - badminton

Článek

Ve složení Kryštof Sůva (Slovan Vesec), Marcel Marek, Monika Niedermayerová (oba TJ Chemička Ústí nad Labem), Jan Bleyer, Tereza Grznárová, Veronika Burdová (všichni BK TJ Baník Most) vybojovalo krásné třetí místo, když o bodové zisky se postarala především dívčí polovina týmu.

Soutěži družstev dominoval Výběr Prahy, který ve finále zdolal družstvo Severní Moravy poměrem 5:1.

Součástí akce byl i turnaj jednotlivců. Mezi dívkami suverénně vyhrála Tereza Grznárová, která během turnaje neztratila ani jeden set. Mezi chlapci zvítězil Matyáš Puffr z SKB Český Krumlov.

Starší věkové kategorie soutěžily v Ústí nad Labem a v Liberci. Při Grand Prix „C“ U13 si z dvojice členů Baníku Most Anna Portová a Matěj Trup lépe vedla Portová, která byla bronzová v singlu a s Nelou Fenclovou (SK Prosek Praha) zvítězila ve čtyřhře.

Z oblastního přeboru U17 v Ústí nad Labem přivezli hráči Baníku Most bronzové medaile, Tereza Burdová ze singlu, Vojtěch Hošek a Jan Port z deblu.

Czech Talent Český Krumlov – celkové pořadí:

1. Výběr Prahy, 2. Severní Morava, 3. Severní Čechy, 4. Jižní Morava, 5. Jižní Čechy „A“, 6. Východní Čechy, 7. Západní Čechy, 8. Jižní Čechy „B“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám