Hlavní obsah

Region Broumovsko se prezentoval na veletrhu Holiday World v Praze

Novinky, Kateřina Ostradecká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Broumovský region se ve dnech 18. – 21. února zúčastnil veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze. Po celé čtyři dny lákal stánek Broumovska v rámci expozice Východních Čech návštěvníky veletrhu do všech zákoutí regionu a zástupci destinačního managementu ochotně zodpovídali veškeré dotazy.

Foto: archiv SDMB
Článek

Veletrh cestovního ruchu Holiday World je tradiční a prestižní akcí svého druhu a nejvýznamnější přehlídkou cestovních kanceláří, domácích českých regionů, národních turistických centrál cestovního ruchu a dalších služeb turistického průmyslu ve střední Evropě. Veletrh se každým rokem v prvních dvou dnech stává stěžejním místem setkání odborníků v oboru a o víkendu bohatým lákadlem pro veřejnost laickou. Letošní ročník byl jubilejním 25.

„Byla jsem velmi potěšena, že přišlo mnoho lidí, kteří se cíleně ptali na to, co vše mohou v broumovském regionu zažít s tím, že ho letos konečně navštíví a že se na to moc těší,“ řekla Markéta Hanušová, manažerka Společnosti pro destinační management o. p. s.

Zájemci si odnesli informace o slevové kartě a propagační materiály regionu a členů Fondu destinace Broumovska – Teplických skal, Vzdělávacího a kulturního centra Klášter Broumov, Hotel Veba resortu Broumov, Centra Walzel a Dolu Bohumír.

Expozici Broumovska budou moci zájemci navštívit také ve dnech 11. – 12. března na veletrhu Infotour a cykloturistika v Hradci Králové a na dalších prezentačních akcích.

Reklama

Výběr článků

Načítám