Hlavní obsah

Recept na smích: duo Šíp a Náhlovský

Novinky, Dana Smrčková

Jak přišel Karel Šíp ke dvojce z chování nebo proč na něj zamlada zafungoval cívkový magnetofon jako afrodiziakum. I to se dozvěděli hosté představení s názvem Všechnopartička, které bylo v pátek 3. prosince na programu Městského kina v Mikulově.

Foto: Dana Smrčková
Článek

Hostem Karla Šípa byl tentokrát komik Josef Náhlovský. „Necháme vám kolovat sešit, pište do něj, co vás zajímá. Neptejte se ale na Pepíčkovo zdraví,“ narážel Šíp s úsměvem na Náhlovského legendární hypochondrii.

Glosování se celý večer točilo kolem studentských let, kariéry, cestování, erotiky i televizní show.  „Všechnopárty na jedničce je celá o improvizaci. Hosty si navrhuji sám a nikdo z nás dopředu netuší, jaké otázky či odpovědi přijdou,“ prozradil Šíp.

Zatímco on je pivař, Náhlovský dává přednost kořalce a vínu. „V Mikulově nejsem poprvé, měl jsem možnost navštívit zdejší sklípky a mikulovská vína jsou skutečně výborná,“ trochu si šplhnul.

Zdejší diváci ho však nešetřili. Na pódium se vrátil sešit s třemi stránkami dotazů. „Pane Náhlovský, co zdravíčko?“ zněl jeden z nich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám