Hlavní obsah

Rally Krkonoše - Cíl Neznámý startuje už za dva týdny

Novinky, Pavla Hlavatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už za dva týdny se společně sejdeme na startu Rally Krkonoše - Cíl Neznámý. Jak jsme již avizovali, zázemí pro začátek závodu po nějaké době opět poskytne Hotel Omnia v Janských Lázních. A jaké další novinky nás v sobotu 6. října čekají?

Foto: Pavla Hlavatá

Tématem letošního závodu bude příroda

Článek

Parkoviště pod lanovkou nabídne o něco větší prostor pro zkoušku manévrovací schopnosti vozu. Lze se tedy těšit na větší variabilitu v rozložení překážek a možná i na delší slalom. Stavitelem trati bude tradičně Miroslav Krčmář, a to je záruka úspěchu. O objektivní hodnocení se postarají zkušení "traťoví komisaři".

Co se týče trasy absolvované posádkami podle itineráře, ta nás zavede jižním a východním směrem. „Rozhodli jsme se tak trochu zavzpomínat na uplynulých deset závodů. Pravidelným účastníkům tak mohou být některé úseky podvědomé,” uvedla ředitelka závodu Blanka Hlavatá. Spojovacím prvkem jednotlivých aktivit bude tentokrát v první řadě příroda. Zkrátka ale nepřijdou ani milovníci techniky.

V seznamu přihlášených je zatím sedmnáct posádek. Další zájemci se mohou připojit - šanci mají na rallykrkonose.cz až do 4. října do půlnoci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám