Hlavní obsah

Rajhrad zve na koncert, krocení literární múzy a výstavu

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domov Matky Rosy (Domaro) v areálu Kongregace sester Těšitelek Božského Srdce Ježíšova v Rajhradě pořádá 9. března koncert. Týž den se koná v Památníku písemnictví v Rajhradě literární akce pro mladé spisovatele. V městské knihovně byla otevřena výstava prací žáků ZUŠ.

Foto: Jiří Smutný

Památník písemnictví na Moravě v areálu rajhradského kláštera

Článek

V jídelně domova pro seniory, Odbojářů 324, Rajhrad, představí ve čtvrtek 9. března svoje umění žáci hudebního oboru Základní umělecké školy Židlochovice, pobočka Rajhrad. Začátek je ve 14.30 hodin.

Muzeum Brněnska, Památník písemnictví na Moravě, pořádá ve svém sídle v prostorách benediktinského kláštera v Rajhradě 9. března seminář tvůrčího psaní pro mladé spisovatele od 12 do 19 let Krocení literární múzy. Seminář je bezplatný, začátek je v 10.00 hodin. Další informace na telefonu 547 229 932 nebo na pamet@muzeumbrnenska.cz.

V Městské knihovně Rajhrad je k vidění výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ Židlochovice, pobočka Rajhrad. Obrázky dětí vedených učitelkou Hanou Faltýnkovou je možné zhlédnout vždy v pondělí od 8 do 12 hodin a od 13 do 19 hodin, ve středu od 8 do 12 a od 13 do 15 hodin a ve čtvrtek od 13 do 18 hodin, a to až do 30. dubna 2017. Vstup je volný.

Reklama

Výběr článků

Načítám