Hlavní obsah

Radnice Prahy 13 zve na Festival volného času

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechny víkendy a další dny od 7. září do 5. října budou v Praze 13 věnovány Festivalu volného času. Cílem této mimořádné akce je představit veřejnosti všechny organizace, které pořádají různé aktivity pro oživení volného času druhých.

Foto: Vratislav Konečný

volnočasová ilustračka

Článek

Vedení radnice se rozhodlo dát prostor těmto organizacím k prezentaci jejich činností a umožnit obyvatelům Prahy 13, aby se s nimi seznámili, vyzkoušeli si je, případně se aktivně zapojili.

Festivalové aktivity se uskuteční na několika místech Prahy 13 - v Centrálním parku, ve Sportovní hale Lužiny v Bellušově ulici, v Kulturním domě Mlejn a ve Spolkovém domě. Převážná část akcí se bude odehrávat o víkendech.

Jarmark, psi, hasiči, sport i zábavu, to vše tu najdete

Slavnostní zahájení festivalu se uskuteční v sobotu 7. září v 10.30 ve Sportovní hale Lužiny, Bellušova 1877.

„Jednotlivé víkendy jsou tematicky zaměřené – ten první (7. – 8. 9.) se soustředí na prezentaci pestrého výběru zájmových kroužků Domu dětí a mládeže Stodůlky a na pěvecké divadelní a taneční soubory. Následující víkend se představí kynologové a základní umělecká škola, ten další sportovní kluby a poslední víkend v září patří jarmarku sociálně zaměřených organizací a dobrovolným hasičům," sdělil mluvčí radnice Samuel Truschka.

Podrobné informace najdete na www.praha13.cz nebo na internetových stránkách jednotlivých organizací, které se festivalu účastní.

Reklama

Výběr článků

Načítám