Hlavní obsah

Radnice Prahy 13 pořádá tradiční Veletrh základních škol

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městská část Praha 13 pořádá již čtvrtý Veletrh základních škol. V obřadní síni radnice na Slunečním náměstí se po dvě odpoledne představí osm základních škol městské části a také ZŠ praktická a ZŠ speciální Lužiny.

Foto: radnice Praha 13

z minulého ročníku

Článek

Cílem akce je poskytnout na jednom místě především rodičům budoucích prvňáčků dostatek informací o vzdělávacích programech škol, aby se mohli lépe rozhodnout, kam své dítě přihlásí.

Veletrh se koná v úterý 25. a ve středu 26. listopadu, vždy od 14 do 18 hodin.  Školy se představují formou informačních panelů, fotografií, výrobků a propagačních tiskovin. Zástupci škol poskytnou zájemcům potřebné informace a odpoví na otázky.

Další informace o všech deseti základních školách Prahy 13 najdete na www.praha13.cz v oblasti Městská část – Školství. Zápis do prvních tříd na školní rok 2015/16 se v Praze 13 uskuteční ve dvou dnech: ve čtvrtek 22. ledna 2015 od 13 do 18 hodin a v pátek 23. ledna od 13 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám