Hlavní obsah

Radek Krejčí a Tereza Mátlová natočili CD s novými vánočními písničkami

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva operní pěvci - Tereza Mátlová a Radek Krejčí - se v minulých dnech sešli v nahrávacím studiu, aby natočili několik vánočně laděných písniček. Ty se objeví na CD Vánoční písně a koledy pro celou rodinu. Album vychází už 10. října.

Foto: archiv autora

Radek Krejčí a Tereza Mátlová v nahrávacím studiu.

Článek

„Písničky, které jsem nazpíval s mou milou kolegyní Terezkou Mátlovou, se jmenují  Sněhulák, Pod stromečkem a Vánoce. Nejde o známé vánoční evergreeny, ale o novinky, které napsali Richard Kraus a Jarmila Pechová,” říká Radek Krejčí, sólista opery Severočeského divadla v Ústí nad Labem.

Zmíněné album se objeví v edici, do níž patří také další album Na strunách Vánoc zpěváka a skladatele Jakuba Hejdánka s texty Jarmily Pechové. Dalšími tituly jsou pohádkové audioknihy na pokračování od herce a autora Michala Gulyáše: Pan Pohádka, Zimní pohádky, Země sněhuláků a My psi ze vsi, které namluvili Alfred Strejček a Martin Stránský.

Dalším titulem je vyprávění Animálci aneb Když se směje les o kouzelném městečku zvířátek. Celou kolekci audioknih a vánočních titulů připravilo nově vzniklé nakladatelství AUDIOS.CZ, které se zaměřuje na původní českou tvorbu. Kompletní CD edice bude na pultech obchodů od poloviny října letošního roku.

Zatímco hudební a zvukovou režii měl pod taktovkou Jiří Čada, producenty celého projektu jsou Martin Martinov a Michal Gulyáš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám