Hlavní obsah

Psí Batman při promenádě po okenní římse pomohl odhalit úkryt hledané ženy

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani v nejhloupější komedii o policajtech by se nedal vymyslet vtip, který vtipem nebyl, ale skutečností, o které si policisté budou ještě dlouho vykládat. Pes, který se promenádoval na okenní římse pátého patra domu, při své záchraně pomohl odhalit hledanou ženu. Psisko si prý dokonce otevřelo okno.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Hlídka byla v neděli vyslána do Malešické ulice v Praze 3, kde pes chodil po římse domu v pátém patře. Protože hrozilo, že by se zvíře mohlo pádem zabít, hlídka ihned kontaktovala obyvatele domu. Strážníkům se nakonec podařilo dozvonit do zmíněného bytu.

„Nájemníci strážníkům sdělili, že před chvilkou přišli domů a zjistili, že si jejich pes otevřel okno a vydal se na procházku po okenní římse. Majitelka ho ale z římsy ihned sundala. Při rutinní kontrole totožnosti majitelů psa strážníci však zjistili, že žena je v databázi hledaných osob a pátrá po ní Policie ČR. Strážníci ji proto předvedli na služebnu Policie ČR a předali ji k dalšímu opatření,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

Reklama

Výběr článků

Načítám