Hlavní obsah

První MTB maraton 2013: Winter Okolo Hradce

Novinky, Martina Pospíšilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První letošní MTB cykloklání se konalo 5. ledna v Hradci Králové, kde odstartoval závod Winter Okolo Hradce seriálu Cyklomaraton Tour. Kategorii Elite reprezentovali například Tomáš Vokrouhlík, Martin Horák, Stanislav Hejduk a Tomáš Tvrdík. Po jejich boku nečekaně odstartoval také Jan Hruška.

Foto: Pavel Pešek

Spurt Tomáše Tvrdíka a Tomáše Vokrouhlíka

Článek

Více než dvě stovky cyklistů se v sobotu vydaly na zimní MTB Maraton kolem rybníka Biřička, na kterém se potýkaly s bahnitým terénem a vodou na trati. S povrchem se nejlépe vyrovnala čtveřice závodníků, která se hned po startu odpoutala od zbytku závodníků a vybudovala si tak vysoký náskok.

Dva okruhy kolem rybníka Biřička nakonec nejrychleji zdolal Tomáš Tvrdík (Toyota Dolák MTB Team) následován Tomášem Vokrouhlíkem (BMC-SAVO racing). Další pozice obsadili Martin Splítek (Specialized Concept Store Pardubice), Martin Horák (BMC-SAVO racing) a Jan Hruška (Toyota Dolák MTB Team). Mezi ženami zvítězila Michaela Fošumová (Madeta Fitness).

Reklama

Výběr článků

Načítám