Hlavní obsah

Prožijte advent s hvězdami: koupí věnce splníte dětská přání

Novinky, Marcela Vraná

Advent začíná už v neděli a charitativní nadace Hvězdy dětem Vlaďky Erbové ve čtvrtek zahájila prodej adventních věnců. Máte jedinečnou možnost si během následujících dvou týdnů zakoupit sváteční dekorace, které vyrobila například modelka Nikol Švantnerová nebo moderátorky Monika Leová a Eva Perkausová.

Foto: Hvězdy dětem

Jednou z VIP, které se pustily do výroby věnců, je i modelka Nikol Švantnerová. Vyrobila dokonce čtyři krásné kousky.

Článek

Galerie 1 ve Štěpánské ulici v Praze bude až do soboty provoněná krásnou vůní jehličí a svátečních svíček. Nad pracovními stoly se sklání slavné osobnosti, které tvoří adventní věnce, které si můžete doma položit na stůl i vy. 

Nákupem adventního věnce pomůžete splnit dětská přání. „Celý výtěžek poputuje čtyřem dětským hemato-onkologickým oddělením v Plzni, Ústí nad Labem, Ostravě a Olomouci a také jedenáctileté Lucince, která je po operaci mozku, kde jí byl odstraněný názor. Budeme jí zařizovat bezbariérovou koupelnu,” prozradila Vlaďka Erbová, organizátorka akce.

Zdobí je s dalšími hvězdami jako Zorka Hejdová, Eva Perkausová, Veronika Arichteva, Michaela Ochotská, Nikol Štíbrová, Nikol Švantnerová a desítkami dalších. Pokud nestihnete do soboty zavítat do Galerie 1 a převzít si věnec přímo od známých tvůrců, máte možnost si je až do 12. prosince zakoupit na oficiálním webu nadace Hvězdy dětem. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám