Hlavní obsah

Program Křižanského léta 2017 byl odtajněn

Novinky, Klára Hrušková

Třetí ročník Křižanského léta 2017 opět nabídne brilantní herecké výkony a koncerty skvělých českých hudebníků. Letos půjde o čtyři pražská top divadla a tři legendy české hudební scény.

Foto: Klára Hrušková

Logo Křižanského léta 2017

Článek

Přehlídku odstartuje divadelní představení one man show CAVEMAN, které se pro velký úspěch v roce 2015 do Křižan opět vrací. V hlavní roli se představí Jan Holík nebo Jakub Slach.

Jako další vystoupí hudební legenda VLADIMÍR MIŠÍK se skupinou ETC. Koncert bude výjimečný i tím, že Vladimír letos slaví 70. narozeniny. 

Srpnový program zahájí další one man show. Tentokrát půjde o hru pražského divadla Studio Dva VYSAVAČ, kde exceluje vynikající herec BOB KLEPL. Scénář této hry je mu napsaný přímo na tělo.

Následuje IVAN HLAS TRIO tvořeno skvělými hudebníky Ivanem Hlasem, Norbim Kovácsem a Jaroslavem Olinem Nejezchlebou.

IVAN HLAS patří ke spoluzakladatelům kapely, která bude vrcholným vystoupením Křižanského léta a tou je legendární bigbeatová kapela ŽLUTÝ PES s frontmanem ONDŘEJEM HEJMOU

Na závěr srpna je připraveno neustále beznadějně vyprodané divadelní představení VŠE O MUŽÍCH se skvělým hereckým triem Filipem Blažkem, Marošem Kramárem a Michalem Slaným.

Letošní ročník zakončí divadelní představení DROBEČKY Z PERNÍKU pražského Divadla Bez Zábradlí s vynikající herečkou SIMONOU STAŠOVOU v hlavní roli, za níž získala cenu Thálie.

Pokud si nechcete nechat ujít žádný z Křižanských zážitků vyplatí se pořídit si akční permanentku na celé festivalové léto. Novinkou letošního ročníku je i výhodná Divadelní permanentka.

Festival se koná v přírodním amfiteátru obce Křižany.

Program:

4. 7. Caveman – J. Holík/J. Slach

20. 7. Vladimír Mišík & ETC...

3. 8. Vysavač – B. Klepl

10. 8. Ivan Hlas Trio

17. 8. Žlutý pes

24. 8. Vše o mužích – M. Kramár/M.Slaný/F.Blažek

1. 9. Drobečky z perníku – S.Stašová/Č. Gebouský/A. Daňková...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám