Hlavní obsah

Profesor Jonáš ze seriálu Hospoda zavítá do Veselé u Mnichova Hradiště

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Václav Knop, známý například jako profesor Jonáš ze seriálu Hospoda nebo dabér majora Franka Burnse (M*A*S*H), zavítá v pátek 16. srpna do Veselé u Mnichova Hradiště. Obecně prospěšná společnost Spokojený domov zde na statku Na Návsi čp. 44 přichystala kulturně zábavný letní podvečer.

Foto: Daniela Sedláková

Herec Václav Knop je oficiální tváří obecně prospěšné společnosti Spokojený domov.

Článek

Kromě besedy s Václavem Knopem, který je dlouhodobou oficiální tváří Spokojeného domova, čeká návštěvníky další doprovodný program. Začátek programu je v 16.30 hodin.

Obecně prospěšná společnost Spokojený domov poskytuje sociální služby v domácnostech seniorů a zdravotně postižených (pečovatelská služba, osobní asistence a odlehčovací služby). Působí ve městech Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Turnov a okolí. Terénní sociální služby Spokojeného domova jsou zaměřeny především na malé obce.

Václava Knopa s regionem působnosti Spokojeného domova pojí město Turnov, kde se narodil. Nejznámější televizní role tohoto herce je patrně postava profesora tělocviku Jonáše ze seriálu Hospoda. Nejznámější postavou, kterou daboval, je major Frank Burns z amerického seriálu M*A*S*H. Hlas Václava Knopa znají i cestující z některých vlakových nádraží, kde oznamuje příjezdy a odjezdy vlaků.

Spokojený domov spolupracuje také nakladatelstvím Václava Knopa KANOPA, které vydává CD mluveného slova. Romány nebo třeba humorné příběhy slavných herců jsou totiž díky mluvené podobě dostupné i pro občany s horším zrakem, mezi které patří i řada těch, kterým Spokojený domov pomáhá.

Partnerem páteční besedy je občanské sdružení Veselá Vesnice.

Bližší informace na telefonním čísle 773 635 633 nebo na webu www.spokojeny-domov.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám