Hlavní obsah

Prodloužený víkend ve vile Stiassni nabídne sport, novou výstavu a prohlídky i o státním svátku

Novinky, Kateřina Konečná

Do brněnské vily Stiassni mohou zamířit zájemci o komentovanou prohlídku interiérů, milovníci architektury mohou nově zhlédnout výstavu věnovanou projektu Vypracování hodnoticí metodiky architektury z let 1945 - 1979 a pro sportovně naladěné návštěvníky se vila zapojila do akce 5│10 mil Brnem.

Foto: Kateřina Konečná

Vila Stiassni

Článek

Komentované prohlídky vily Stiassni je možné absolvovat každý pátek, sobotu a neděli. První vychází v 10 hodin a další každou celou hodinu až do 17 hodin. Díky Státnímu svátku zůstane vila otevřená i v pondělí. Komentované prohlídky budou začínat v 10, 12, 14 a 16 hodin a je na ně doporučena rezervace.

Nově hostí prostory vily výstavu zaměřenou na projekt Vypracování hodnoticí metodiky architektury z let 1945 - 1979. Tato metodika vznikla díky více než dvouleté spolupráci odborníků a pracovníků magistrátů města Brna a Vídně. K vidění bude do 8. listopadu v otevírací době vily, tedy vždy od pátku do neděle.

Na sobotu se vila zapojila do doprovodného programu akce 5│10 mil Brnem. Pro účastníky závodu bude volně přístupná zahrada vily Stiassni, včetně instalované výstavy a sleva na vstupném na prohlídku interiérů. Další informace k běhu Brnem na webu http://www.behejbrno.com/.

Reklama

Výběr článků

Načítám