Hlavní obsah

Pro seniory z Plzně jsou opět připraveny zlevněné divadelní lístky

Novinky, Alena Lochmannová

Již tradičně připravil Městský obvod Plzeň 3 pro seniory žijící na jeho území zlevněné divadelní lístky na lednová představení. Centrální obvod touto aktivitou podporuje kulturní participaci starších ročníků na veřejném a společenském životě v Plzni.

Foto: Hynek Mojžíš

Centrální obvod na své seniory myslí, v letošním roce proběhla akce Senior roku 2010 a pro seniory jsou pořádány taneční vínky.

Článek

„Připraveno máme na šedesát lístků na celkem deset představení ve Velkém i Komorním divadle,“ uvedl starosta plzeňského centrálního obvodu Jiří Strobach.

Zlevněné divadelní vstupenky budou k dostání ve středu 29. prosince od 8 hodin v budově Úřadu MO Plzeň 3 v sadech Pětatřicátníků v kanceláři č. 19. Cena vstupenek pro seniory se bude pohybovat mezi čtyřiceti šesti až devadesáti osmi korunami. Jedná se tedy pouze o polovinu plné ceny vstupenky, zbylá část je hrazena centrálním obvodem.

„Nakoupili jsme letos pro seniory okolo šesti set vstupenek,“ informoval Novinky.cz Jiří Strobach. Podle jeho slov ani v příštím roce centrální obvod od této aktivity neupustí a divadelní vstupenky pro seniory bude nabízet i nadále.

Vstupenky na únor budou k dostání na tomtéž místě jako ty lednové v pondělí 31. ledna 2011

Senioři jakožto cílová skupina jsou plzeňským centrálním obvodem zohledňováni a společensky zapojováni v rámci celé řady akcí. Pravidelně jsou pro ně pořádány taneční vínky a oblibu v jejich řadách zaznamenalo také vyhlašování Seniora roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám