Hlavní obsah

Prima křivky se připravují na finále

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Finalistky MISS Prima křivky 2015 se sešly již na třetím soustředění, a to od 14. do 16. srpna ve Ski areálu Monínec ve středních Čechách. Finále se pomalu blíží a vítězku budeme znát již za necelý měsíc.

Foto: Milan Mošna a Václav Hodina - Morris Media

Finalistky se zpěvákem Petrem Kutheilem

Článek

Přírodní koupaliště Pilský rybník, které se nachází přímo v areálu, bylo v tropických dnech opravdovou spásou. Scenérii přírodního koupaliště nečekaně oživil příval kloboučků, šátků a plážového oblečení na oblých křivkách, ale i číšnický výkon Petra Kutheila, který dámám nosil led do koktejlů. „Hele to je ten zpěvák, co byl ve finále Hlasu Československa. On je tady na brigádě?“ dohadovali se návštěvníci koupaliště.

Že jde o focení ve stylu rozmarného léta, pochopili, když finalistky předvedly ukázkovou záchrannou akci Kutheila, kterého na laně vytáhly z vody.

Po dvou velmi náročných soustředěních uvítaly i první volný večer, který jim Kutheil zpříjemnil zpěvem a hrou na kytaru. Načerpaly tak síly na sobotní nácvik choreografie s Kristýnou Sklenářovou, jejíž součástí bude i to, co lze vidět například na přehlídkových molech prestižních světových značek - živé vystoupení zpěváka přímo mezi modelkami.

„Konečně jsme si užily volný večer, kdy jsme si s Petrem zazpívaly pěkně z plných plic. Uvolněná atmosféra nás zase nabila energií. Focení s Petrem hodnotím na jedničku! Je neskutečný showmen, takže jsme si focení užily na maximum i přes vysoké teploty.“ říká finalistka Jaromíra Polednová.

Chválou na profesionalitu, lidskost a přístup Petra Kutheila nešetřila ani další finalistka Simona Hodálová: „Choreografie s Petrem je dynamická, svěží a uvolněná. Spolupráce s ním byla úžasným oživením soustředění. Takže už teď je možné se těšit na galavečer s jedním velkým číslem, kde to s Petrem odpálíme.

A jak zvládl náročné soustředění Kutheil? „Krásný víkend s fajn holkama, které si jdou za svým vysněným cílem. Soustředění není rozhodně procházka růžovým sadem, ale o to lepší bude nakonec finálový večer,“ říká.

Fanoušci oblých křivek mohou hlasovat pro své favoritky na webových stránkách www.primakrivky.cz, kde soutěžící bojují o titul MISS Prima křivky Internet 2015, na stránkách www.krasnebaculky.cz a nyní také na stránkách www.krasnaxl.cz. Od srpna by mělo začít hlasování i na webových stránkách www.zena-in.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám