Hlavní obsah

Příbram žije rapem. Do středočeského města míří Rytmus

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po Majkovi Spiritovi míří do Příbrami další hvězda rapu. Tentokrát zavítá do hornického města fenomén Patrik Vrbovský alias Rytmus. Místo zůstává stejné jako u Majka Spirita, garáže OC Skalka Příbram, a termín koncertu označuje konec letních prázdnin. Je jím 1. září.

Foto: Mafia Records
Článek

Prostory garáží obchodního centra Skalka sklidily tak kladné ohlasy, že se agentura rozhodla i po oslovení ze strany majitelů OC Skalka pro další koncert. Laťka je nasazená vysoko, a proto se musí udržovat. Kým jiným než králem československého rapu, Rytmusem, který v Příbrami vystoupí na měsíc přesně po třech letech.

Garážová vrata se veřejnosti otevřou ve 21:00 a oproti Majkovi Rytmus vystoupí dříve. Start jeho vystoupení je naplánován na 23:00, a před ním se můžete těšit na několik předskokanů, jejichž jména si organizátoři nechávají zatím pro sebe.

Prostory garáží byly před koncertem Spirita nedotčené. Sloužily pouze pro parkování aut. Lidé byli na akci tak překvapeni, co se z nich dá udělat, že si o další koncert sami říkají. Garáže jsou vhodné především na koncerty pro mladistvé, a pokud i tato akce sklidí ohlasy, dají se očekávat další akce. 

Reklama

Výběr článků

Načítám