Hlavní obsah

Příbram zažije fotbalový zápas Ligy mistrů juniorů

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již ve středu 10. února zažije Příbram a její fanoušci historický zápas. Na stadion 1. FK Příbram dorazí juniorský tým CSKA Moskva, který nastoupí proti domácím dorostencům ve vyřazovacím zápase UEFA YOUTH LEAGUE, tedy Ligy mistrů mladých fotbalistů.

Foto: 1.FK Příbram

Tým U19 1. FK Příbram.

Článek

Zápas startuje v 17 hodin a hraje se bez odvety. Vítěz zítřejšího zápasu tak rovnou postupuje do dalších bojů. Příbramští fotbalisté mají tedy výhodu domácího hřiště a natěšeného publika.

„Těšíme se moc, je to pro nás vrchol dorostenecké kariéry. Šance je určitě, i když je CSKA Moskva velkým favoritem, tak uděláme vše proto, abychom je potrápili a abychom dokázali zvítězit a postoupit dál,” sdělil trenér U19 Petr Janota. 

K zápasu proti CSKA Moskva se příbramští dorostenci probojovali po úspěšném dvojzápase s moldavským Zimbru Kišiněv a úspěch slavili i proti rumunskému Viitorulu, který patří k evropské špičce a který, než přijel do Příbrami, neprohrál tři roky.

„Nikdy se nám nepodařilo hrát s takto zvučným soupeřem a moc se na to těšíme. Budeme nahecovaní a doufáme, že to zvládneme a postoupíme,” řekl jeden z hráčů Štěpán Holý.

Na zápas platí permanentní vstupenky na Synot ligy, a také V.I.P. karty. Lístky jsou k mání za běžnou cenu 100 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám