Hlavní obsah

Při Farmářských Vánocích budou děti na Praze 13 zdobit stromky

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radnice Prahy 13 zve všechny děti z městské části i jejich rodiče na zábavný předvánoční program nazvaný Farmářské Vánoce, který se uskuteční v pondělí 1. prosince od 16.00 na Slunečním náměstí (u stanice metra Hůrka).

Foto: archiv radnice Praha 13

z předchozího ročníku

Článek

„Nejprve budou vybrány a oceněny nejkrásněji ozdobené vánoční stromky mateřských škol. Už dopoledne v 10 hodin každá z mateřských škol třináctého obvodu dostane na Slunečním náměstí svůj stromek, který děti se svými učitelkami ozdobí. Po vyhlášení těch nejhezčích budou stromečky dopraveny do školek, kde se stanou součástí vánoční výzdoby,” sdělil mluvčí radnice Mgr. Samuel Truschka.

Na programu akce budou dále soutěže s vánoční tematikou, písničky, zábavné scénky, rozdávání dárků a vystoupení zpěvačky Heidi Janků. Farmářské Vánoce budou současně slavnostní tečkou za letošními farmářskými trhy, které se na Slunečním náměstí konaly od konce března každé pondělí.

Také poslední farmářské tržiště 1. prosince nabídne čerstvé produkty od 8.00 po celý den.

Reklama

Výběr článků

Načítám