Hlavní obsah

Při dopravní nehodě tří aut v Karviné se zranili dva lidé

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři zničené automobily a dvě zraněné osoby, to je bilance páteční dopravní nehody na Ostravské ulici v Karviné.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Nehoda se stala krátce před půl třetí odpoledne v Karviné - Dolech, poblíž místního hřbitova. Na místě zasahovali hasiči a záchranáři. Po dobu, kdy hasiči odstraňovali následky nehody, řídila dopravu na místě policie.

Řidič osobního automobilu Audi A4 jedoucí od Karviné na Ostravu se snažil vyhnout vozidlu Ford Fusion, které při odbočování vlevo na Karvinou vyjelo z vedlejší místní komunikace a zkřížilo mu cestu. Při úhybném manévru naboural řidič Audi nejen Ford, ale také vozidlo Škoda Felicie, které stálo při okraji silnice. Dechová zkouška podle policie prokázala u řidiče Fordu 2,7 promile alkoholu. Řidič Audi byl střízlivý.

Jedná se již o několikátou dopravní nehodu v tomto roce, při které sehrál hlavní roli alkohol. Nejtragičtější letošní nehoda na karvinsku se stala jen dva kilometry odtud. Tehdy si nehoda vyžádala pět lidských životů.

S nehodovostí a alkoholem za volantem souvisí také víkendová policejní akce, která na Karvinsku proběhla. Policisté přistihli hned čtyři podnapilé řidiče za volantem.

Reklama

Výběr článků

Načítám