Hlavní obsah

Prezident Zeman zavítá mezi občany Frýdku-Místku

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 22. září přijede do Frýdku-Místku prezident republiky Miloš Zeman. Po setkání s vedením města, i zástupci opozičních stran, bude k dispozici také občanům města.

Foto: Jana Matějíková

návštěva prezidenta M. Zemana ve F-M

Článek

Prezident Miloš Zeman se s občany města setká na místeckém náměstí Svobody. Od 15:15 hodin zde bude připraven diskutovat a odpovídat na jejich dotazy. V rámci slavnostního setkání s občany se Miloš Zeman podepíše do městské pamětní knihy podpisů a bude dekorovat prapor města Frýdek-Místek pamětní stuhou prezidenta republiky. Všichni jsou srdečně zváni.

„Návštěva prezidenta ve městě je vždy mimořádnou událostí. 3. ledna 1990 pozdravily prezidenta naší republiky Václava Havla tisíce lidí shromážděných na náměstí Svobody. O tři roky později 14. června byl předán Václavu Havlovi jako čestnému občanovi symbolický klíč od bran města,“ připomenul primátor Michal Pobucký s tím, že do pamětní knihy podpisů, vedené tehdejším městem Frýdek již od návštěvy T. G. Masaryka v červenci 1930, přibyl v roce 2006 také podpis Václava Klause.

Prezidentská návštěva si vyžádá dopravní omezení. Zákaz vjezdu bude platit od 12 do 16 hodin na místecké náměstí Svobody, a tudíž i na příjezdové komunikace na náměstí. Vjezd a výjezd z parkoviště na ulici J. V. Sládka bude možný pouze přes ulici 8. pěšího pluku.  Více viz příloha - mapka.

Reklama

Výběr článků

Načítám