Hlavní obsah

Přerovští policisté žádají o pomoc při pátrání po pohřešovaných ženách a hledaném muži

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ČR územní odbor Přerov žádá širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po dvou pohřešovaných ženách a hledaném muži. Jedna z žen se v důsledku špatného psychického stavu nachází v ohrožení života.

Foto: PČR Přerov

Hradilová Věra

Článek

Ludmila Vránová je narozená 19. 4. 1973, trvale žije v okrese Přerov. Věk odpovídá jejímu vzhledu. Je štíhlé 172 až 175 cm vysoké postavy. Má hnědé, rovné a středně dlouhé vlasy a modré oči. Pohřešovaná je v pátrání od 30. listopadu.

"Žena je v současné době ve špatném psychickém stavu. V minulosti se pokusila o sebepoškození, proto není vyloučeno, že se o to pokusí znovu," uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Pohřešovaná hodně kouří a neustále pokašlává. Může se pohybovat po celém území republiky.

Další pohřešovanou ženou je Věra Hradilová,  narozená 29. 12. 1964, v současnosti trvale bytem v okrese Přerov. Je hubené postavy a má plný, vrásčitý obličej. Má krátké kudrnaté vlasy obarvené na odstín mahagonu a zelené oči. Je v pátrání od 7. prosince. 

Má na sobě modré rifle, svetr rolák, delší zimní bundu šedé barvy, vysoké kozačky hnědé barvy, středně velký baťůžek hnědé barvy s černými pruhy ve tvaru písmene H.

Poslední hledanou osobou je Lubomír Omámik, narozený 31. 10. 1970 trvale bytem v okrese Přerov. Je střední 175 cm vysoké postavy. Má hnědé, rovné a krátké vlasy, barva očí je hnědozelená. Muž je hledaný okresním soudem Olomouc a v pátrání je od 26. května. 

Kriminalisté žádají veřejnost o poskytnutí informací ke všem výše uvedeným osobám, zejména o jejich současném pohybu a místě výskytu. Jakékoliv informace je možné poskytnout v pracovní dobu  od 7 do 15 hodin na telefonním čísle 974 778 336, 974 778 337, na bezplatné lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám