Hlavní obsah

Přerovské kino Hvězda chystá velkolepé loučení se školním rokem

Novinky, Svatava Měrková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na poslední den školy budou mít promítači v kině Hvězda v Přerově plné ruce práce. Filmové projekce pojedou nepřetržitě od rána do večera a návštěvníci si budou moci i něco zakoupit pro radost. Foyer kina zaplní v rámci IV. filmové burzy předměty s filmovou tematikou.

Foto: Svatava Měrková

Přijďte si udělat do kina radost!

Článek

Hned šestici filmů pro všechny věkové skupiny si připravilo kino Hvězda v Přerově na pátek 29. června.

Projekce začínají v 10 hodin dopoledne, kdy je, především pro ty nejmenší diváky, připraveno promítání animovaného snímku Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema. V 11:30 kino nabídne letošní jaro velmi oblíbenou německou komedii Fakjů pane učiteli 3 za 60 korun.

Od 15:30 Hvězda promítne nový taneční film Backstage a večerní projekce pak ocení celá rodina. Na programu je v 17:30 hit tohoto měsíce Jurský svět: Zánik říše ve 3D a ve 20 hodin pak letní komedie Jsem božská.

Od 9 do 15 hodin pak bude ve foyer kina probíhat IV. Filmová burza. Ta je určena všem milovníkům kinematografie a sběratelům filmových propriet. Prodejci budou ve foyer nabízet předměty s filmovou tematikou od DVD, triček, hrníčků, figurek filmových postav a plakátů, přes autorské obrazy filmových hvězd od přerovského tvůrce až po CD a LP s filmovou hudbou.

Knihkupectví z nedaleké Galerie Přerov přijde s aktuálními knižními novinkami, jež jsou spjaté s českými i zahraničními filmy. Na Filmové burze nebude samozřejmě chybět ani prodejní stánek kina Hvězda s vlastními propagačními předměty. Mezi nimi jsou trička a placky s autorskými kresbami Elišky Lišky, které návštěvníci znají z výmalby ve foyer kina.

Novinkou letošní sezóny pak jsou nákupní tašky a batůžky s logem kina. K dispozici jsou v barvách černá a růžová, které jsou barvami přerovského biografu. Návštěvníci se pak mohou po celý tento den těšit i na originální osvěžení v podobě míchaných alko i nealko drinků od regionální rodinné firmy, jejichž základem bude jablečná cidre.

Vstupné na burzu je zdarma, prodejci zaplatí symbolický poplatek za pronájem ve výši 100 korun. Hlásit se mohou až do 28. 6. na telefonním čísle 581 33 13 13, a také emailem na kino@kis-prerov.cz. Další informace o programu jsou na webu www.kinohvezdaprerov.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám