Hlavní obsah

Předvánoční akce v Domě dětí a mládeže Kamarád Třemošná

Novinky, Jiří Bulín

Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná připravil na letošní předvánoční čas několik akcí.

Foto: Jiří Bulín

Výroba adventních dekorací

Článek

Hned v sobotu 29. listopadu přichystali pracovníci DDM Kamarád Třemošná pro všechny zájemce tradiční Výrobu adventních dekorací. Od 14 hodin přímo v DDM Kamarád si návštěvníci této akce budou moci vlastnoručně vyrobit nejen adventní věnec, ale i další vánoční dekorace, bytové doplňky nebo si ozdobit perníkový stromeček. Po celou dobu akce se bude podávat teplý čaj.

Další sobotu - 6. prosince - nás navštíví Mikuláš se svojí družinou v KD Záluží. Ve 14:00 můžou děti spolu se svými rodiči nasávat atmosféru díky loutkové pohádce Čert a Káča.

To však není zdaleka všechno. V průběhu celého odpoledne bude pro děti připraveno spousta činností. Společná výroba velikého čerta v životní velikosti, Vašík balónkář se svými balónkovými zvířátky, k vidění bude též moderní šerm, představí se i taneční kroužek z DDM Kamarád a mnoho dalšího.

Třešničkou na dortu a pomyslným vrcholem odpoledne bude samozřejmě návštěva Mikuláše s Andělem a Čerty, kteří hodným dětem předají balíčky, ale jak to tak bývá, vždy je něco za něco...

Třetí akcí, která trio předvánoční nabídky DDM Kamarád Třemošná završuje, nese název Jarmark u kapličky a koná se vůbec poprvé. Vzniká ve spolupráci s městem Třemošná, Sdružením Exodus a ZUŠ Třemošná a bude probíhat v sobotu 13. prosince mezi 10. a 17. hodinou na návsi ve Třemošné u kapličky poblíž MŠ Třemošná a Exodusu.

Těšit se můžeme na klasický adventní trh, prodej živých kaprů, vánočních stromků, třemošenské uzeniny, ochutnávku piva z místních pivovarů, stánky s občerstvením, dárkové předměty a dekorace a v neposlední řadě i na betlém s živými ovečkami.

Jak vidíte, nabídka před Vánoci v DDM Kamarád je opravdu pestrá. Neváhejte proto a využijte možnost naladit se na sváteční vlnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám