Hlavní obsah

Představení karvinského Městského domu kultury si mohou lidé nově rezervovat přes internet

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes je již celkem běžné, že si lidé mohou svá oblíbená představení rezervovat přímo z pohodlí domova. S touto novinkou přišel i karvinský Městský dům kultury. Ten internetovou rezervaci plánuje i pro kino Centrum, které spravuje.

Foto: Milan Haluška

Nový rezervační systém

Článek

Systém funguje jednoduše a intuitivně. Klient si u zvolené akce na webu rozklikne tlačítko rezervovat, zde si vybere sedadla (max. 6). Po vyplnění jména a e-mailové adresy je obratem zaslán potvrzovací e-mail. Z jednoho PC lze provést na jedno představení rezervace jen jednou.

V potvrzovacím e-mailu obdrží zájemce o rezervaci dále informaci, zda si má vstupenku vyzvednout do tří dnů od rezervace (divadla apod.) nebo si ji stačí vyzvednout do půlhodiny před začátkem akce (standardní filmová představení, některé přednášky apod.). Při vyzvedávání rezervovaných vstupenek musí klient uvést jméno, na které je provedena rezervace (na vyžádání také e-mail), nemusí tedy nic tisknout ani znát konkrétní čísla sedadel.

Dalším připravovaným krokem Městského domu kultury bude možnost on-line platby rezervovaných vstupenek a příprava rezervačního systému pro kino Centrum. Ten by měl být spuštěn do konce května.

Reklama

Výběr článků

Načítám