Hlavní obsah

Pražští policisté zadrželi dva dealery drog

Novinky, Jaroslav Beneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V závěru minulého týdne se pražským policistům podařilo zadržet dva muže, kteří prodávali drogy. Oba muži skončili na policejní služebně, nyní jim hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Foto: Jaroslav Beneš

Ilustrační foto

Článek

První případ se stal v pátek krátce před desátou hodinou večer v Kozí ulici. Dvaatřicetiletý muž, původem z Afriky, tu nabídl k prodeji dva gramy bílé krystalické látky dánsky hovořícímu turistovi. Policisté muže na místě zadrželi a následným rozborem zjistili, že látka, kterou zadržený muž nabízel, je kokain.

Druhý případ se stal v sobotu patnáct minut před jedenáctou hodinou dopoledne na Václavském náměstí. Tady nabízel pětatřicetiletý muž k prodeji tablety Subotexu. Muž byl opět zadržen přímo na místě policisty.

"Oba muži skončili na policejních služebnách, kde si vyslechli obvinění z trestného činu nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na pět let,"' uvedl tiskový mluvčí Jan Daněk. "Zároveň byl na oba dealery podán návrh na vzetí do vazby," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám