Hlavní obsah

Pražské profesní setkání není jen o vlastní prezentaci, ale i pomoci potřebným

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dne 2. června 2014 se konalo v Praze již 7. profesní setkání, které má vždy charitativní rozměr a přináší podporu pro dvě neziskové organizace, tentokrát se dostalo podpory Armádě spásy a občanskému sdružení Vlaďka dětem.

Foto: Lenka Žáčková

Jiří Zbořil s Evou Hruškovou

Článek

Ve prospěch obou neziskových organizací byly prodávány obálky s tajným obsahem, respektive s čísly, která byla předem přiřazena k dárkům, které věnovali ti, kteří přišli prezentovat svoji práci, služby či projekty. Oběma podporovaným charitativním organizacím i hostům přispěl svým požehnáním a moudrými slovy farář z Moutnic u Brna René Strouhal. 

Profesní setkání příznivců magazínu Best of přináší možnost prezentovat se, ale hlavně je možností přímého setkávání podnikatelů, umělců, novinářů i zástupců neziskových organizací v příjemném a vstřícném prostředí. Většinu účastníků zaujala vernisáž obrazů street artové fotografky Jitky Kopejtkové, ale také způsob archivace DNA – Mettinum, a jen málokdo odolal ochutnávce pravého Pardubického perníku.  

Na pódiu vystoupila šansonová zpěvačka Renata Drössler, flétnistka Žofie Vokálková a duo Martin Chobot a Filip Sázavský. Programem provedl dobře naladěný moderátor Lukáš Langmajer. Mezi hosty se také objevil producent Dr. Pixa, baletní mistr Vlastimil Harapes či herečka Eva Hrušková a řada dalších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám