Hlavní obsah

Prazdroj talentů pokračuje také tento týden

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtém duelu zvítězila skupina Mother’s Funkers a je o krůček blíže ke svému vysněnému cíli. Naopak s nadějí vystoupit na Pilsner Festu se loučí kapela L’RU.

Foto: Public Eye s.r.o.

Po duelu již tradičně následuje koncert, tentokráte se představí Bára Zemanová & BAND.

Článek

Poslední červencový čtvrtek ovládla nádvoří plzeňského pivovaru skupina Mother’s Funkers, která nedala svému sokovi šanci a postupuje do zářijového finálového hlasování. Celý čtvrtý duel se nesl v příznivé atmosféře a v návštěvnosti překonal zatím všechny předešlé. Podpořit svoje oblíbence a zavzpomínat na staré rockové časy se skupinou Turbo přišlo více jak tři tisíce fanoušků.

V pátém duelu se fanoušci mohou těšit na popový souboj dvou pražských kapel MooF a Mono Love, který se uskuteční na nádvoří plzeňského pivovaru 7. srpna. Večer doplní Bára Zemanová se svojí pop-rock’n’rollovou skupinou.

Pražská kapela MooF je charakteristická popem, jazzem a R’n’B. Americký časopis Found tento styl hudby nazývá "Elevator music". Tato pětičlenná partička muzikantů odehrála od roku 2012 několik koncertů a jejich fanouškovská základna se s každým novým vystoupením rozrůstá.

Mono Love je pražská popová kapela, která má své počátky v roce 2005. Skupina se však naplno rozjela až v roce 2013, kdy natočila své EP "Ordinary Hero" a v roce 2014 singl "SUN". Skupinu tvoří čtyři mladí hudebníci Romario s elektrickou kytarou, baskytarista eLTea, bubeník Paul Wild a frontmanem kapely je Dave se svým charismatickým hlasem.

Po duelu již tradičně následuje koncert, tentokráte se představí Bára Zemanová & BAND. Tato mladá zpěvačka se proslavila díky třetí řadě SuperStar a rozhodně nepatří mezi hvězdičky, které by ihned po televizní show zhasly. Na svém kontě má již dvě úspěšné desky, které sklidily úspěch jak u fanoušků, tak i u hudebních kritiků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám