Hlavní obsah

Praha má další piano na ulici

Novinky, Lukáš Václav Effenberger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražské ulice jsou od tohoto týdne bohatší o další piano, které v rámci projektu Piána na ulici instaloval tým Ondřeje Kobzy u kostela Sv. Ignáce na Karlově náměstí.

Foto: Lukáš Václav Effenberger

Piana na ulici

Článek

Úterní podvečer patřil v Praze opět neotřelé kultuře. Ondřej Kobza se svojí družinou obdařil Prahu dalším pianem, pro potěchu kolemjdoucích.

Pražské uspěchané ulice jsou tak zase o něco klidnější a hudbymilovní Pražané, ale i návštěvníci metropole, tak mohou na dalším místě, tentokrát u kostela sv. Ignáce na Karlově náměstí, zasednout ke klávesám a užít si kdykoliv krásu tohoto ojedinělého fenoménu.

Projekt Piána na ulici kavárníka Ondřeje Kobzy je svým pojetím zcela unikátní a jak říká sám Ondřej, jemu samotnému přináší taková práce potěšení.

„Rád bych našel způsob, jak motivovat a inspirovat lidi k prožívání radosti a jsem přesvědčen, že zážitek něčeho nevšedního osloví téměř každého. Přinést tento prvek přímo do ulic, mezi každodenní život, v tak pozitivní formě, jako je hudba, je pak myslím to, co může nečekaně zkvalitnit život každému z nás,” řekl Ondřej Kobza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám