Hlavní obsah

Praha 13 hledá nejhezčího voříška

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně je tu soutěž, v níž se uchazeči o umístění mohou zcela legálně poštěkat o to, kdo je nejhezčí. V sobotu na Slunečním náměstí v Praze 13 se očekávé velké štěklivo. Vrčivo je též povoleno, kouslivu pak vyhlašuje pořadatel stopku.

Foto: archiv radnice Prahy 13

ilustrační foto

Článek

Bydlíte-li v Praze 13 a máte-li doma „voříška“ (křížence nebo čistokrevného pejska bez rodokmenu), můžete ho přihlásit do soutěže O nejhezčího voříška Prahy 13, která se koná v sobotu 14. září od 13.00 na Slunečním náměstí (nedaleko stanice metra B Hůrka).

"Psi musí mít očkovací průkaz nebo pas s platným očkováním. Hodnoceni budou ve třech velikostních kategoriích – mini, medium a maxi. Soutěž je součástí pejskařského odpoledne s názvem Naším koníčkem jsou pejsci, které pořádá Praha 13 ve spolupráci se Základní kynologickou organizací Jinonice v rámci Festivalu volného času Prahy 13. V průběhu odpoledne proběhnou ukázky práce kynologů. Akce končí v 16.00 hodin," informoval mluvčí radnice Prahy 13 Samuel Truschka.

Pejska je možno přihlásit u Bohdana Pardubického na pardubickyb@p13.mepnet.cz nebo na tel. 235 011 210, nejpozději při prezenci na místě ve 13.00 hodin.

Další akce následuje v neděli

V neděli 15. září pokračuje Festival volného času koncertem Základní umělecké školy Stodůlky, který se koná od 15.00 v Kulturním domě Mlejn v Kovářově ulici. Představí se na něm žáci všech oborů základní umělecké školy. Festival volného času Prahy 13 probíhá všechny zářijové víkendy a končí 5. října.

Cílem této mimořádné akce je představit veřejnosti všechny organizace, které pořádají různé aktivity pro oživení volného času druhých. Náplň je natolik široká, že si každý přijde na své.

Reklama

Výběr článků

Načítám