Hlavní obsah

Prague International Advertising Festival se koná pošesté

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na návštěvníky Prague International Advertising Festival (PIAF), který se bude konat v podzemí a na střeše Národní galerie ve Veletržním paláci, čeká třicítka hostů z deseti zemí světa. Festival se uskuteční 26-27. května.

Foto: Jiří Cysař

Veletržní palác

Článek

PIAF je v českém překladu Pražský mezinárodní reklamní festival. Pořadatelé, ale český překlad nepoužívají. Je to setkání nejlepších a světově proslulých reklamních společností a jejich představitelů. Pro mnoho účastníků je tato konference možností slyšet a vidět své vzory při práci na reklamě a marketingu.

Festival se koná v podzemních prostorách někdejšího kina Veletrhy v pražském  Veletržním paláci, které je dnes veřejnosti nepřístupno. Toto kino vzniklo v roce 1935 jako kino Favorit a později bylo přejmenováno na kino Veletrhy.

První den festivalu bude věnován interaktivním workshopům, konferenčnímu bloku o nástupu nezávislých agentur a večernímu promítání Shots in the Dark. Druhý den bude zkoumat vztah efektivity a kreativity.

Sice je toto setkání určeno především pro odbornou veřejnost z reklamních agentur a studií, ale i člověk, který není v tomto oboru zběhlý, si najde něco pro sebe. Mnoho přednášejících v loňském roce dostalo publikum svými názory do varu a na workshopech se řešily velice zajímavé projekty.

Ze známých osobností českého marketingu a showbusinessu se objeví jako moderátor Jakub Kohák.

Reklama

Výběr článků

Načítám