Hlavní obsah

Prague Cello Quartet a jejich vánoční dárek

Novinky, Zuzana Rožková

Kvarteto mladých violoncellistů nadělilo svým posluchačům krásný dárek k letošním vánočním svátkům v podobě prvního oficiálního videoklipu.

Foto: Prague Cello Quartet

Vánoční dárek PCQ

Článek

Chcete se svátečně vánočně naladit? Potom vaší pozornosti nesmí uniknout historicky první videoklip PRAGUE CELLO QUARTET. Je v něm všechno - romantická atmosféra večerní Prahy, kouzlo vánočních trhů, světýlka na stromečku a především excelentní kvartetní podání klasického hudebního skvostu Silent Night/Tichá noc.

Jan Zvěřina, Petr Špaček, Jan Zemen a Ivan Vokáč všem svým příznivcům, obdivovatelům a fanouškům udělali těsně před Štědrým dnem velikou radost, protože klip už nám dlouho scházel. Poděkování patří Danielu Bekovi, který klip režíroval a také těm, kteří se na jeho natáčení spolupodíleli. 

Videoklip hledejte na www.pcq.cz nebo na Facebooku kvarteta a na  YouTube. Až se podíváte a potěšíte, budete určitě souhlasit i s jeho hlubokým a návdavkem předaným poselstvím. Láska je všemocná a kouzelná kdykoliv, v každém věku i roční době, nejen o Vánocích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám