Hlavní obsah

Požár v průmyslovém areálu v Tlumačově zaměstnal hasiče

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Požár stroje na drcení recyklovaného materiálu v průmyslovém areálu v Tlumačově na Zlínsku v úterý 19. prosince večer plně zaměstnal čtyři hasičské jednotky.

Foto: HZS Zlínského kraje

Ilustrační foto.

Článek

„Přesnou příčinu vzniku události a výši způsobené škody zjišťuje vyšetřovatel hasičů ze Zlína,“ sdělil ve středu Pavel Řezníček z HZS Zlínského kraje.

Informaci o požáru v průmyslovém areálu přijalo krajské operační středisko HZS Zlínského kraje v úterý ve 20:28 hodin. Na místo okamžitě vyjely dvě cisterny profesionálních hasičů ze stanice Otrokovice a další cisterny dobrovolných hasičů z Tlumačova a Kvasic. K požáru se dostavili také velící důstojník směny a územní řídící důstojník HZS kraje. 

„Po příjezdu na místo hlášené události hasiči potvrdili, že požár zasáhl stroj na drcení recyklovaného materiálu v rozsahu asi 4 krát 2 metry. Jednotky na pokyn velitele nasadily dva útočné proudy C a okamžitě zahájily hasební práce za využití pěny a smáčedla. Krátce po deváté hodině dostali hasiči požár pod kontrolu a ve 22:04 hodin oznámil velitel zásahu jeho celkovou likvidaci,“ popsal zásah hasičů Pavel Řezníček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám