Hlavní obsah

Pořadatelé Bobcrossu myslí i na děti

Novinky, Zdenka Vaníčková

Z původně ryze dospěláckého závodu v Bobcrossu se stává celodenní zábava pro celou rodinu. V sobotu 15. března ve Skiareálu Karolinka souběžně s hlavním závodem dospělých na dětských plastových bobech se letos premiérově pojede i závod dětí.

Foto: Ryszard Perzynski (www.visual-studio.cz)

Ve Skiareálu Karolinka si Bobcross letos premiérově užijí i děti

Článek

Pro malé závodníky bude připravena „lehce bobcrossová“ překážková trať osazená zvířátky a slalomovými brankami. Pro navození sportovního zážitku budou mít děti startovní čísla, budou vyjíždět z profesionální startovací brány a v cíli budou projíždět nafukovací bránou, kde jim bude měřen čas.

Dopoledne bude probíhat trénink a po vydatném obědě proběhne dvoukolový závod s časomírou. Pro vítěze i ostatní závodníky je připravena spousta drobných cen, každé dítko si bude moct vybrat z koše svou cenu za účast v závodu. Samozřejmostí jsou medaile a diplomy. 

Do závodu se děti budou registrovat od 10:00 v kanceláři závodu (Restaurace U Vleku), kde si vyzvednou svá startovní čísla, a zároveň v tuto dobu již bude probíhat individuální trénink na dětské trati. Podmínkou v dětském Bobcrossu je věk 5-12 let, rodičovský doprovod, přilba a vlastní boby. Závod startuje v 13 hodin. Vyhlášení vítězů dětského závodu proběhne kolem 15. hodiny, kdy budou malí závodníci dekorováni na stupních vítězů za přítomnosti médií.

Děti se v průběhu dětského závodu i po něm můžou přidat k davu, který bude povzbuzovat jejich tátu či mámu v hlavním dospěláckém Bobcrossu - video z loňského závodu zde. K dobrým výkonům bude po celý den hrát DJ a hecovat malé i velké závodníky bude speaker.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám