Hlavní obsah

Pop Academy vstupuje do čtvrtého roku své existence

Novinky, Petra Kubecová

Již čtvrtým rokem mají nejen děti a mládež, ale také dospělí z moravskoslezského regionu možnost studovat populární zpěv, muzikál a herectví na akademii populární hudby Pop Academy přímo v centru Ostravy.

Foto: Elem Foto

Muzikál Čaroděj ze země Oz

Článek

„Pro školní rok 2015/2016 budeme opět přijímat nové studenty. V pěveckých oborech není žádné věkové omezení, ale do kurzu herectví přibíráme pouze děti do18 let. Pokud by nicméně měli zájem o dramatický obor i dospělí, nabízíme kurzy rétoriky, moderování a také individuální výuku herectví,” informovala umělecká ředitelka Táňa Wajsová. „Rukama naší pedagožky Věry Vojtkové již prošla řada manažerů, podnikatelů a také politiků,“ dodala.

Pop Academy je známá svou úzkou spoluprací s městským obvodem Moravská Ostrava a Přívoz. „Letos nás opět čeká, mimo jiné, řada koncertů ve spolupráci s Centrem kultury a vzdělávání (CKV), naše tradiční koncerty v klubu Parník a také malé překvapení, zejména pro děti, v podobě nastudování nového muzikálu. Zatím jen prozradím, že půjde o českou klasiku.“ vysvětlila Wajsová.

„I letos se nadšenci talentových pěveckých soutěží mohou těšit na Talent Ostrava 2016. První sérii vyhrála patnáctiletá zpěvačka Romana Cínová z Lipníku nad Bečvou. Stačí v sobě najít dostatek odvahy, nacvičit pár skladeb a svým zpěvem vyniknout mezi dalšími uchazeči. Již druhou sérii soutěže Talent Ostrava 2016 odstartujeme spolu s CKV pod záštitou starostky našeho obvodu paní Ing. Petry Bernfeldové na konci tohoto roku. Více naleznete na www.talentostrava.webnode.cz,“ dodala.

Všichni zájemci o studium jsou srdečně zváni na zápisy, které proběhnou od 24. srpna do 4. září, každý pracovní den od 14.00 do 18:00 v prostorách Pop Academy na Sokolské třídě 26.

Reklama

Výběr článků

Načítám