Hlavní obsah

Pomikulášský RESTART nebyl bez dárků

Novinky, Tomáš Šebesta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V klubu Na Rampě v Mariánských Lázních se 7. prosince odehrála zajímavá akce pro děti a mládež. Od 16 do 19 hodin byly prostory uzavřeny pro cigarety a alkohol, naopak na místo přišli zájemci o sport a využití volného času. Nízkoprahový klub RESTART zde uspořádal turnaj ve stolním fotbálku a stolním tenise.

Foto: Tomáš Šebesta

"Zuřivé" boje o zlatou pálku

Článek

V turnaji mohli účastníci vyhrát zajímavé ceny. „Především hlavní ceny – „zlatý“ míč a „zlatá“ pálka – přiměly soutěžící k maximálním výkonům,“ uvedla vedoucí klubu Miroslava Bláhová.

Na akci měli také příchozí možnost shlédnout video o službách, jež klub poskytuje, a pokud se nechtěl někdo zapojit do aktivit, mohl poslouchat hudbu, kterou měl po celý večer v režii DJ MIKRO.

Účastníků přišly zhruba tři desítky, i když byli především z řad klientů klubu. „Doufám, že si to mezi sebou předají, a příště tu bude ještě více dětí a mladých lidí. Rádi bychom ještě touto cestou poděkovali klubu Na Rampě za poskytnuté prostory, DJovi za hudbu a pomoc při úklidu, stejně jako pracovníkům Terénních programů KOTEC z Chebska za pomoc při realizaci akce,“ uvedla na závěr Miroslava Bláhová.

Reklama

Výběr článků

Načítám