Hlavní obsah

Polská skupina Vader představí v ČR své nové album

Novinky, Radek Vondřejc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polští metaloví veteráni Vader přivezou své nové album 19. července do Pohoří na čtvrtý Agressive Music Fest.

Foto: Radek Vondřejc

Vader - Tibi Et Igni

Článek

Tobě a ohni ! - tak zní po překladu do češtiny název nového alba polských Vader, death metalových klasiků, kteří se nesmazatelně zapsali do světové historie smrtícího kovu.

Nová deska, která vyšla letos v květnu. je jak kritiky, tak i samotnou kapelou označována za nejtvrdší album v dvacetileté historii Vader a s tímto názorem po poslechu desky nelze nesouhlasit. Nové album kromě klasické CD podoby vychází také v digipacku s bonusovými songy a dokonce na klasickém vinylovém LP. 

Maximálního hudebního zážitku se dostane všem fanouškům metalu na východočeském Agressive Music Festu, kde jsou polští Vader jedněmi z headlinerů a kde také poprvé představí nové album českému publiku v live podobě.

Zmiňovaní Vader však nebudou zdaleka tím jediným, co bude na AMF 2014 k vidění a slyšení. Společnost jim budou dělat další kapely z 12 zemí světa, jako například Nuclear z Chile, Blaze Bayley - britský ex-frontman slavných Iron Maiden, francouzští In Other Climes, nebo tuzemská legenda Tortharry. Na AMF budou zastoupeny veškeré metalové žánry, takže si každý z fanoušků kovové hudby přijde na své.

Vstupenky lze zakoupit v celostátní síti Ticketstream, nebo na webu festivalu www.agressivemusicfest.eu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám