Hlavní obsah

Policistům se nedaří vypátrat manžele z Bohumína, zmizeli 1. března

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záhadné zmizení manželského páru z Bohumína stále řeší policisté, kterým pohřešování nahlásila v pátek 1. března příbuzná manželů. Pátrání je stále bezvýsledné. Případ už převzali krajští kriminalisté.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný pár

Článek

Pohřešuje se osmapadesátiletá Jarmila Muszańska, výšky 160-170 cm, střední postavy, má hnědočerné vlasy a hnědé oči. Společně s ní je pohřešován i její šestašedesátiletý manžel Zbigniev Muszański, který je hubené postavy, má plavé rovné vlasy a modré oči.

Policisté kontaktovali i polské kolegy. V Polsku má totiž dvojice známé a příbuzné. "Karvinští policisté byli a jsou neustále v kontaktu s rodinou pohřešovaných. Obecně platí, že i v těchto případech má ale informování zainteresovaných osob nebo médií ohledně aktuálního stavu pátrání své mantinely. Policisté nemohou z pochopitelných důvodů všechny informace týkající se probíhajícího pátrání sdělovat," uvedla krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Od samotného počátku vyšetřování spolupracují karvinští policisté při pátrání po pohřešovaných s kolegy z krajského ředitelství. Společně oslovili desítky osob, které mohly mít k případu jakoukoli informaci, analyzovali a nadále detailně analyzují všechny zjištěné i získané informace.

"Jedná se o intenzivní práci, bez ohledu na to, zda je den, noc či víkend. Krajští kriminalisté si v pondělí věc od kolegů z Karviné převzali, přičemž v pátrání nedošlo k žádné zásadní změně," dodala mluvčí.

Informace o páru přijme každý policista nebo bezplatná linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám