Hlavní obsah

Policisté zadrželi pachatele brutálního loupežného přepadení prodavačky

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamerový záznam a všímavost občanů pomohla berounským policistům k dopadení 29letého muže, který toho má na svědomí víc. Ač se maskoval kapucí, poškozená prodavačka sestavila zdařilý identikit. Muž loupil ve večerce v Králově Dvoře 20. listopadu. O šest dní později byl zadržen a předán kriminalistům.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Hlídka Obvodního oddělení Beroun zadržela podezřelého muže, který odpovídal popisu pachatele. Muž byl zadržen a předán kriminalistům, kteří na základě zjištěných informací skutečně označili zadrženého za podezřelého z výše uvedeného loupežného přepadení.

„Muž se nachází v policejní cele, kde čeká na svůj další osud. Kriminalisté dali podnět státnímu zastupitelství k podání návrhu na jeho vzetí do vazby. V případě odsouzení hrozí muži za trestný čin loupež až desetiletý trest odnětí svobody. Jedná se o 29letého muže, který byl již v minulosti trestně stíhán za majetkové a drogové trestné činy,” informovala Marcela Pučelíková, tisková mluvčí Policie ČR Beroun.

Reklama

Výběr článků

Načítám