Hlavní obsah

Policisté pátrají po mladém muži, který přepadl řidiče autobusu

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Dosud neznámý mladík přepadl ve středu 3. prosince večer v Podkopné Lhotě na Zlínsku řidiče autobusu a násilím se dožadoval peněz. „Trestný čin se odehrál ve 21.45 hodin na konečné zastávce autobusu,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Zlínské autobusové nádraží.

Článek

Řidič se podle policistky násilníkovi ubránil a ten po neúspěšném pokusu utekl. Zlínští kriminalisté, kteří přepadení vyšetřují, žádají o pomoc cestující z autobusu, který ve středu v 18.50 hodin vyjížděl z nástupiště číslo 62 autobusového nádraží ve Zlíně do Podkopné Lhoty.

„Do tohoto spoje nastoupilo ve Zlíně asi 10 až 15 lidí včetně mladého muže, který touto linkou běžně nejezdí. Mladík si koupil lístek na konečnou zastávku, na kterou dojel sám. Seděl v přední části autobusu na pravé straně ve směru jízdy,“ sdělila policistka.

Podle poznatků policie byl mladý muž ve věku okolo 25 let, vysoký asi 170 cm, štíhlé postavy, na tváři měl krátké vousy, tzv. strniště. Oblečen byl do volných šedých tepláků a tmavé bundy s kapucí, kterou mohl mít na hlavě. Neměl s sebou žádné zavazadlo.

„Žádáme všechny cestující z tohoto autobusu, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158,“ obrací se na veřejnost Monika Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám