Hlavní obsah

Policie pátrá po totožnosti mladé ženy

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ČR dnes zveřejnila na webových stránkách Plzeň – Bezpečné město fotografii mladé ženy a žádá o pomoc všechny, kteří by na základě fotografie pomohli dívku identifikovat.

Foto: archiv Policie ČR - Plzeň - bezpečné město

Policie pátrá po totožnosti mladé asi dvacetileté dívky z fotografie.

Článek

V pondělí 7. února okolo třetí hodiny ranní podrobili policisté spolu s městkými strážníky kontrole ženu, která se pohybovala v oblasti kolem křižovatky ulic Částkova a náměstí Generála Píky v Plzni.

Jak informuje policie, žena nepředložila žádný doklad totožnosti  a ani nebyla schopna uvést žádné údaje, na základě nichž by se ji podařilo identifikovat. Žena nebyla schopna reálně uvést, zda ví, kde se v daný okamžik nachází.

Jedná se o ženu ve věku kolem 20 let, je vysoká 168 cm a váží 62 kg. Má tmavé zvlněné vlasy a hnědé oči.

V součané chvíli je žena v péči lékařů, přičemž zdravotnický personál uvedl, že se nechává oslovovat jménem Katka, pochází z Karlovarského kraje a v současné chvíli nemá kde žít.

Pokud byste o ženě na fotografii měli jakékoli informace, obraťte se na obvodní oddělení Plzeň-Slovany na Nepomucké třídě v Plzni, nebo zavolejte na tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám