Hlavní obsah

Policie pátrá po pachatelích loupežného přepadení v Havířově

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do zastavárny v Havířově-Šumbarku přišli ve čtvrtek dopoledne dva mladíci. Nejprve si tu zboží prohlédli, vzápětí provedli loupežné přepadení. Policie po nich pátrá.

Foto: Policie ČR

Pachatelé zachyceni kamerovým systémem

Článek

"Jeden z pachatelů pod pohrůžkou násilí donutil personál k vydání finanční hotovosti, přičemž druhý pachatel mezi tím rozbil u prodejního pultu sklo a odcizil plata se zlatými šperky," uvedl vrchní inspektor PIS Karviná Jaroslav Kus.

Prvnímu z pachatelů je odhadem do 20 let, je světlé pleti, štíhlé postavy, výšky 175-180 cm, v obličeji má drobné akné. Na hlavě měl při přepadení kšiltovku tmavé barvy, dále modro-bílou mikinu s bílými rukávy a nápisem LEAGUE na přední straně, na nohou měl šedé tepláky.

Druhý pachatel byl ve věku 20-25 let, Rom, silnější postavy, výšky 175-180 cm. Na sobě měl mikinu klokánku-khaki zelené barvy s kapsami na břichu, s kapucí přehozenou přes hlavu, na nohou měl černé tepláky. Tento pachatel měl na očích nasazeny sluneční brýle.

Policie uvítá jakýkoliv poznatek k osobě pachatelů na bezplatné lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám