Hlavní obsah

Policie již půl roku pátrá po pětačtyřicetileté ženě z Prahy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští kriminalisté zveřejnili portrét ženy, po které pátrají již od dubna tohoto roku. Žena odešla do svého zaměstnání a již se nevrátila. Byla příznivkyní církevních pochodů.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Ludmila Haráková

Článek

Pětačtyřicetiletá Ludmila Haráková odešla 22. dubna ze svého bydliště v Praze 4 do zaměstnání v Praze 10, kam ale nedorazila.

Kriminalisté pátrali na všech možných místech, kde by se pohřešovaná mohla nacházet, kontaktovali také nemocnice, ale bezvýsledně. Ludmila Haráková narozená 22. května 1966 se neozvala ani své rodině, ani zaměstnavateli.

Žena trávila spoustu svého volného času na internetu, kde si dopisovala s cizinci. Ale také náboženstvím, které si velmi oblíbila. Navštěvovala kostely, chodila do církevních pochodů a účastnila se charitativních akcí.

Pohřešovaná Ludmila Haráková byla naposledy oblečena do šedého saka, šedých kalhot a na krku měla zelený šátek. Vysoká je 166 až 170 cm, má hnědé vlasy. Informace o pohřešované přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám