Hlavní obsah

Policie hledá pohřešovanou dívku ze Slovenska

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na základě žádosti slovenské policie žádá Policie ČR veřejnost o jakékoliv informace, které by vedly k nalezení šestnáctileté Simony Kotúšové. Dívka, kterou rodina pohřešuje od 13. ledna, by se mohla pohybovat v České republice, pravděpodobně v Ostravě-Porubě.

Foto: PČR

Šestnáctiletou Simonu Kotúšovou postrádá rodina už od 13.ledna 2012.

Článek

"Simona Kotúšová, narozená 9. listopadu 1995, odešla 13. ledna z domova ve slovenské Žilině do školy. Domů se však již nevrátila a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu," uvedla Veronika Hodačová z preventivně informační skupiny Policie ČR.

Podle zjištěných informací se dívka nachází v České republice, pohybovat by se mohla na blíže nezjištěném místě v Ostravě-Porubě. 

Simona Kotúšová má štíhlou 165 centimetrů vysokou postavu, dlouhé hnědé vlasy, které nosí spletené do copu, a modré oči. Na sobě měla delší šedivou mikinu s kapucí, černý rolák s červenou přední částí, černé legíny, černo-červeno-stříbrné botasky a s sebou měla větší bílou koženou tašku.

Informace o pohřešované dívce volejte na linku 158, nebo sdělte na kteroukoliv policejní služebnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám