Hlavní obsah

Pojďte s nám do pohádky, tentokrát v Tovačově

Novinky, Zdena Ludvová

Pojďte s námi do pohádky je název zábavného animačního programu Kouzelného karnevalu pro kluky a holky, se kterým za dětmi do Tovačova přijede v neděli 12. března od 14 hodin do sportovní haly v Tovačově oblíbený Jiří Hadaš na Dětské šibřinky.

Foto: Zdena Ludvová
Článek

Děti z Tovačova i okolí se těší po roce na tradiční Dětské šibřinky. Chystají s maminkami kostýmy oblíbených pohádkových postav a těší se s kamarády na tancování, dovádění a veselé hry ve sportovní hale. V letošním roce je termín Dětských šibřinek posunut na pozdější termín. V neděli 12. března od 14 hodin ve sportovní hale v Tovačově s pozvaným Jirkou Hadašem o dobrou zábavu děti určitě nepřijdou.

Pořadatelé  se snaží návštěvníkům nabídnout lákavý program podle jejich přání plný oblíbené hudby, tancování, bohatou tombolu i dobré občerstvení. Program akce bude doplněn jako vždy o vystoupení dětských tanečních a sportovních kroužků z Tovačova.

Pořadatelem Dětských šibřinek jsou zaměstnanci mateřské školy v Tovačově. Organizačně náročná akce se neobejde bez spolupráce s obětavými rodiči i širší veřejností. Rodiče jsou požádáni o pomoc s přípravou a s úklidem sálu, poskytnutí dárečku pro děti do tomboly nebo i upečení dobrot do bufetu. Také jsou oslovováni štědří sponzoři v Tovačově o poskytnutí dárku v rámci pořádání akce.

Všem, kteří se jakýmkoliv způsobem zapojí do přípravy oblíbené akce pro děti, patří poděkování. Svou pomocí přispívají na vylepšení technického vybavení pro děti v mateřské škole v Tovačově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám