Hlavní obsah

Pohádkový les ožije v Zahradě Kinských na pražském Smíchově

Novinky, Luděk Sefzig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete, aby se vaše děti krásně bály i radovaly? Vstupte s nimi alespoň na jeden den do pohádky. Praha 5 a společnost Velká dobrodružství připravily na sobotu 23. září od 10 do 17 hodin v Zahradě Kinských oblíbenou akci Pohádkový les. Vstupné je zdarma.

Foto: archiv MČ Praha 5

Pohádkový les přináší zábavu pro děti i rodiče

Článek

Na kilometrové trase v Zahradě Kinských pod Petřínem (vstup z Holečkovy ulice) budou na děti i rodiče čekat čerti, víly, princ s princeznou, perníková chaloupka, vodník a další oblíbené postavičky z českých pohádek. Děti budou u každého z nich plnit úkoly. Po jejich splnění dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. 

„Trasa výletu začíná přímo u budovy muzea. Pokud chcete být přednostně posláni na cestu v čase, který vám vyhovuje, doporučuji se zaregistrovat před akcí na webu www.veldo.cz prostřednictvím formuláře. Přijít lze ovšem i bez registrace. Dostavte se v jakémkoliv počasí. Budete se dobře bavit," zve děti i rodiče radní Prahy 5 Petr Lachnit, pod jehož záštitou se 8. ročník této rodinné akce koná.

Během akce se dospělí seznámí i s činností příspěvkové organizace Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5. Na místě bude i Taxík Maxík, oblíbený dopravní prostředek pro seniory žijící v městské části. Chybět nebude ani stánek Nadace Charty 77 a Konta Bariéry.

Reklama

Výběr článků

Načítám