Hlavní obsah

Pohádkové prohlídky v hořovickém zámku

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční pohádkové prohlídky zámku se uskuteční o víkendu 21. a 22. května. V každém pokoji se odehraje jedna scéna z klasické pohádky Rozum a Štěstí.

Foto: Libor Knížek

Pan král prchá před zodpovědností

Článek

Po velkém úspěchu předcházejících ročníků pohádkových prohlídek připravil  zámek v Hořovicích pro své návštěvníky v letošním roce zbrusu novou pohádku Rozum a Štěstí na motivy klasické pohádky Boženy Němcové.

V minulých letech se při pohádkových prohlídkách Zlatovláska, Sůl nad zlato, Šíleně smutná princezna a dalších bavila spousta dětí i rodičů. Letos vás čeká cesta po zámeckých pokojích, kde se v každé komnatě odehraje jedna ze scén klasické pohádky.

Budete v rukou zkušených průvodců, kteří se právě jen pro tu chvíli promění v pohádkové bytosti. Děti se poučí o tom, že závist a hloupost nemohou na světě zvítězit a rodiče se určitě pobaví a zavzpomínají na své dětské časy.

Pohádkové prohlídky se konají pouze o víkendu 21. a 22. května. Začátky prohlídek jsou v 10.00, 11.00, 12.00, 13.30, 14.30, 15.30 a 16.30 hodin.

Protože kapacita prohlídek je omezena, doporučujeme využít on-line prodej vstupenek na oficiálních stránkách zámku www.zamek-horovice.cz případně rezervaci na tel. čísle 311 512 479 nebo e-mailem na bartipanova@stc.npu.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám